24 December 2021

Namens alle collega’s van Staffingteam fijne dagen gewenst.

Oktober 2021

Ministerie van Buitenlandse Zaken gunt aanbesteding inhuur ICT-Professionals aan consortium SynProfs en Staffingteam.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft SynProfs met onderaannemer Staffingteam geselecteerd als één van de 6 leveranciers voor de inhuur van ICT-Professionals. De raamovereenkomst gaat in op 01 oktober 2021, heeft een looptijd van 4 jaar en een geraamde totale opdrachtwaarde van € 68 miljoen Euro.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken werkt in binnen- en buitenland voor de belangen van Nederland en Nederlanders. Door het leggen en onderhouden van de juiste verbindingen tussen mensen, informatie, overheden en organisaties levert het ministerie een bijdrage aan de veiligheid, welvaart en vrijheid in Nederland, in Europa en in de wereld. Met een compacte en moderne organisatie streeft het ministerie ernaar om de Nederlandse belangen optimaal te bedienen en flexibel in te spelen op de Nederlandse en mondiale ontwikkelingen. Het ministerie opereert zowel vanuit het departement in Den Haag als vanuit ruim 150 ambassades, permanente vertegenwoordigingen, beroepsconsulaten en andere vertegenwoordigingen verspreid over de hele wereld (posten).

Het ministerie van Buitenlandse Zaken huurt via deze nieuwe raamovereenkomst een grote diversiteit aan ICT-Professionals in.

Maart 2021

De Dienst ICT Uitvoering (DICTU) gunt aanbesteding inhuur ICT-Professionals aan consortium SynProfs en Staffingteam.
Staffingteam wordt verantwoordelijk voor alle Servicedesk en Werkplekondersteuning aanvragen.

DICTU heeft SynProfs BV met onderaannemer Staffingteam geselecteerd voor de inhuur van ICT-Professionals. De raamovereenkomst gaat in op 23 maart 2021, heeft een looptijd van 4 jaar en een geraamde totale opdrachtwaarde van € 316 miljoen Euro.

DICTU is één van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. DICTU ondersteunt de primaire processen van de ministeries van EZK en LNV, inclusief de uitvoeringsorganisaties. Daarnaast levert DICTU ICT-dienstverlening aan onderdelen van het Rijk, zoals de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens, de Inspectie Leefomgeving en Transport en de Inspectie SZW. DICTU stelt kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en informatieveiligheid centraal en maakt gebruik van moderne technieken en ontwikkelingen zoals Cloud, mobile en big data. Er werken ruim 1.400 mensen bij DICTU (zowel intern als extern personeel) in voornamelijk de vestigingsplaatsen Den Haag, Assen en Zwolle.

DICTU huurt via deze nieuwe raamovereenkomst een grote diversiteit aan ICT-Professionals in waaronder projectmanagers, architecten, testers, (functioneel) beheerders, informatie/business analisten, ontwikkelaars en consultants.

November 2020

Verhuisbericht

Onlangs zijn wij na ruim 5 jaar, vanuit ons kantoor op de DIF (Dutch Innovation Factory) verhuisd naar ons “eigen kantoor” op de Willem Dreeslaan 230 in Zoetermeer.
We delen het pand met JBE financials. We zijn erg blij met ons nieuwe onderkomen en wanneer het weer mag, zijn al onze medewerkers, relaties en klanten van harte welkom voor een goede kop koffie.

September 2020

Ministerie van Justitie en Veiligheid gunt aanbesteding inhuur ICT Professionals deels aan consortium SynProfs en Staffingteam.

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid gunt raamovereenkomst aan Synprofs met onderaannemer Staffingteam voor de inhuur van ICT-professionals.
De raamovereenkomst gaat per 01 oktober 2020 in, heeft een looptijd van 4 jaar en een geraamde omvang van 105 miljoen Euro.

Onder de raamovereenkomst vallen de volgende onderdelen: Raad van de Kinderbescherming, Nederlands Forensisch Instituut, Justitiële Informatiedienst, Justis, Openbaar Ministerie, Reclassering Nederland, Hoge Raad der Nederlanden, Bestuursdepartement J&V, het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum en de zelfstandige bestuursorganen Kansspelautoriteit en Slachtofferhulp Nederland. De organisaties huren via deze nieuwe raamovereenkomst een grote diversiteit aan ICT-Professionals in waaronder projectmanagers, architecten, testers, (functioneel) beheerders, informatie/business analisten, ontwikkelaars en consultants.

Juni 2020

Economische Zaken en Landbouw gunnen raamovereenkomst inhuur ICT-professionals deels aan consortium Synprofs en Staffingteam.

De ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit gunnen raamovereenkomst aan Synprofs met onderaannemer Staffingteam voor de inhuur van ICT-professionals.

De raamovereenkomst gaat in op 15 juli 2020, heeft een looptijd van maximaal vier jaar met een potentiële omzet van 140 miljoen euro.

Naast de Ministeries van EZK en LNV maken ook Agentschap Telecom, Autoriteit Consument & Markt, Centraal Planbureau, Staatstoezicht op de Mijnen, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Staatsbosbeheer en de Nederlandse Emissie Autoriteit onderdeel uit van de raamovereenkomst. Het gaat om een raamovereenkomst voor de tijdelijke inhuur van ICT-professionals. De organisaties huren via deze nieuwe raamovereenkomst een grote diversiteit aan ICT Professionals in, waaronder projectmanagers, architecten, testers, (functioneel) beheerders, informatie/business analisten, ontwikkelaars en consultants.

December 2017

Na een mooi jaar willen namens het team Staffingteam iedereen fijne dagen wensen en een gezond en voorspoedig 2018.

05-12-2016

Staffingteam heeft een nieuwe collega aangenomen, per direct beschikbaar voor 2e en 3e lijn support en beheeropdrachten. Hij heeft een MCSA 2012 certificering en Office365, Azure, Hyper-V en W7&10 ervaring opgedaan in een internationale omgeving. We zoeken een leuke, veelzijdige rol voor hem waar hij gebruikers kan ondersteunen en meedenken over het automatiseren van werkzaamheden. Voor meer informatie neem zeker even contact op in deze koude dagen. 085-2731200

14-07-2015

14-07-2015
Staffingteam “baken van vertrouwen” in ICT magazine uitgelicht.
Meer informatie over onze werkwijze vind je terug in onderstaand bericht.
Staffingteam, uitgelicht in ICT magazine

31-01-2015

Staffingteam is verhuisd naar de nieuwe locatie Dutch Innovation Factory.
Ontmoeten, ondernemen, onderzoek en onderwijs: in de kern is dat waar de Dutch Innovation Factory om draait. Nieuwsgierige ict’ers zoeken elkaar op, wisselen kennis uit en zetten elkaars expertise in voor innovatie. De verbinding tussen (ict-) bedrijven onderling en met hbo ict-onderwijs en -onderzoek is uniek in Nederland.  Met andere woorden: de Dutch Innovation Factory verbetert de aansluiting tussen onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven, stimuleert ondernemerschap en innovatie en creëert werkgelegenheid in de regio.

Vele pakjes margarine rolden er ooit in hoog tempo van de lopende band. Het gele pand aan de Bleiswijkseweg vormde tussen 1968 en 1995 de basis voor een lucratieve handel in het ‘nieuwe vet’. De innovatiekracht van het boterdorp, zoals de boeren Zoetermeer destijds noemden, is echter van alle tijden. Tegenwoordig oefent het pand, waarin nu de Dutch Innovation Factory is gevestigd, vooral aantrekkingskracht uit op ambitieuze ict-ondernemers en – studenten. Opnieuw is de voormalige margarinefabriek een plek voor innovatief ondernemerschap. Nu is de ‘creative community’ het belangrijkste smeermiddel voor een bloeiende ict-sector.

31-12-2014

In deze feestelijke tijd willen wij als Staffingteam graag ook even stil staan bij onze maatschappelijke betrokkenheid.
Daarom kunnen wij met trots aangeven dat we een bedrag van € 2.500,- overmaken aan Alpe d’HuZes.
Daarnaast zal 1 van de oprichters in juni 2015 zich op de Alpe d’Huez inzetten om nog meer geld op te halen voor de strijd tegen kanker.
Hiervoor zullen wij nog verschillende acties organiseren waarover later meer.

Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2015!
Alle collega’s van Staffingteam

10-12-2014

Na een jaar hard werken hebben de Staffingteam medewerkers op ski’s en snowboards de pistes bedwongen bij Snowworld Zoetermeer.
En uiteraard hebben we achteraf de Wintersport sfeer erin gehouden in de Après-ski bar met afsluitend een heerlijke fondue.