Dé specialist in Detachering van ICT Support en Cloud Professionals

Staffingteam is sinds 2011 dé vertrouwde en betrokken partner en werkgever van ICT support en Cloud Professionals. Wij investeren veel in relaties. Onze opdrachtgevers en onze collega’s en partners binnen de ICT branche kennen wij persoonlijk; wij weten wat hen beweegt en wat zij zoeken. Het verbinden van de juiste mensen en de juiste opdrachten, dat is onze passie. Want alleen dan zijn alle partijen succesvol en tevreden.

Vertrouwen en Samenwerking is de basis

Wij investeren veel in relaties. Onze opdrachtgevers en onze kandidaten kennen wij persoonlijk; wij weten wat hen beweegt en wat zij zoeken. Het verbinden van de juiste mensen en de juiste opdrachten, dat is onze passie. Want alleen dan zijn alle partijen succesvol en tevreden. Onze betrokkenheid houdt niet op bij de bemiddeling, ook tijdens het gehele traject voelen wij ons verantwoordelijk voor een optimale invulling van uw ICT-vraagstuk.

Door het betrokken team wat al jarenlang samenwerkt, de ICT markt kent en de nieuwste technieken waar wij gebruik van maken, kunnen wij snel, vakkundig, eerlijk en gedegen samenwerken met onze klanten. We bedienen vanuit de raamcontracten van ons consortium o.a. het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken (DICTU) en Justitie en Veiligheid en vanaf maart 2023 Defensie en COA, IND en DT&V. Daarnaast leveren wij aan diverse bedrijven, gemeentes en andere semi-overheden.

De ICT-Professionals in dienst van Staffingteam kenmerken zich door goede technische kennis, werkervaring en bovenal door een fijne persoonlijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden interessante opdrachten, goede mogelijkheden om je verder te ontwikkelen waarbij vertrouwen en samenwerking speerpunten zijn in de manier waarop wij met elkaar omgaan.

Wil je kennismaken met ons?

Je bent van harte welkom. Bel even om een afspraak te maken, dan kunnen we alle tijd voor je nemen.